2 Temmuz 2014 Çarşamba

İşte En İyi Android Launcher'lar

Telefonlarımızınasıl daha farklı ve renklihale getiririz? Bu soruyaverilebileceken iyi cevap: “Launcher kullanarak” olurdu. Milyonlarca seçenekarasındansize en uygunbaşlangıçekranı,ekran koruyucu,dosya, widgetve arayüzleri kullanarakcihazınızı istediğinizgibi kişiselleştirebilirsiniz.İşte sizin için seçtiğimizen iyi 5 launcher.
Apex Launcher
Apex Launcherşu anda GooglePlay Storeüzerindekien popülerlauncherlardanbiri. Bir milyonunüzerinde indirilenApex Launcher,4.5 ortalama ile yüksek bir beğenilmeoranına sahip. Uygulama listemizdekidiğer uygulamalargibi sınırsız başlangıçekranı,temave ikon sunuyor. Eğer fazladan seçenekve özellikler arıyorsanızparalı versiyonuda mevcut.
Buzz Launcher
Buzz diğerleri ile karşılaştırıldığındaanormal görüntüsüile hemendikkat çekiyor. GooglePlay Storeüzerinde bir milyondanfazla indirilmiş olan Buzz edindiği 4.4 puanortalamasınınçoğunuacayip orijinal başlangıç ekranları ve ikonlarındankazanıyor. Eğer farklı bir ve yeni bir görünümarıyorsanızhiçbir launcherBuzz ile kapışamaz.
Action Launcher
Öncekilerile karşılaştırırsakActionLauncheryeni bir launcherolarak görülebilir.Fakat yeni olmasına rağmen az zamandadikkatleriüzerineçekmeyibaşaranAction,GooglePlay Storeüzerinde100 bin indirilmesayısına ulaşmış durumda ve 4.4 puana sahip. Tek bir ekran üzerindentümdosyalara ulaşma imkanı sunanAction bolcada widgetseçeneğisunuyor. Eğer normalversiyondaolandan fazlasını ararsanız ActionLauncher Pro’ya ücretödeyereksahipolabilirsiniz ki onunda puanı 4.5.
Nova Launcher
Çok büyük bir ihtimalle alternatifAndroid launcherlarınkralı. Nova herkesintelefonunamutlaka bir yerden girmiştir ya da girecektir. GooglePlay Store’da beş milyonunüzerindenindirilmegibi muhteşembir rakama ulaşan Nova 4.7 puana sahip. Aslında Apex ile büyük benzerliklergösterenNova’nın artısı launcherlara yabancı olan bir insaniçin çok daha kolay bir kullanım deneyimisunmasıçünkü Nova ile hata yapmak gerçektenimkansızayakın.
Next Launcher
Next muhtemelen3D launcherlararasında en havalısı. Listedekidiğerlauncherlarile karşılaştırıldığındasanki başka bir dünyadan hissi veriyor. Tüm iyi özellikleri bedavadeğilyani her şeyindentamamenyararlanmak istersenizpara ödemelisinizfakat yine de bedavaya sahipolabildiklerinizbile etkilemeyeyetiyor. Eğer arayüzünüz ve temanızileri teknolojiürünü görünsünistersenizNext hoşunuzagidecektir.
Ve bana kalırsa belirttiğim gibi Nova Launcher launcherlerin kralıdır nerdeyse bütün launcherleri denedim ve Nova en iyisi :-)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder